Compania Festool

Festool este o companie de familie ajunsă la a treia generaţie cu un istoric de succes, o dinamică şi o orientare în permanenţă responsabilă şi cu perspective pe termen lung. Compania a fost înfiinţată de Albert Fezer şi Gottlieb Stoll în anul 1925 în Esslingen. În anul 1971 Gottlieb Stoll a trecut în nefiinţă, iar fiii săi, Kurt şi Wilfried, au preluat conducerea companiei. Fiica acestuia, Gerda Maier-Stoll, a devenit în anul 2000 deţinătoarea mărcii Festool în cadrul unui partaj real.

Exigenţa Companiei FESTOOL este perfecţiunea. Nici mai mult şi nici mai puţin. De aceea ne concentrăm pe deplin pe produsele noastre, cu scopul de a pune la îndemâna meseriaşilor profesionişti scule electrice elaborate perfect.

Festool este specialistul dumneavoastră pentru toate lucrările de prelucrare a lemnului. Fie că este vorba de tăiere, frezare, şlefuire sau rindeluire şi bineînţeles aspirare – Festool deţine de decenii sculele electrice optime cu calitatea şi versatilitatea consacrată pentru fiecare aplicaţie de lucru care impune o manevrare absolut precisă a lemnului.

Pentru informații suplimentare, vizitați site-ul web Magazin Online FESTOOL