Despre Compania Norton Clipper

  • Cu Norton Clipper oferim un magazin unic pentru toate lucrările de tăiere, forare și șlefuire pentru piețele de construcții și construcții industriale. De la proiecte rezidențiale până la întreprinderi de construcții civile - vă putem echipa cu cele mai sigure și mai performante scule diamantate, mașini și abrazive care nu numai că ajută la îmbunătățirea confortului personal, ci contribuie la un mediu mai ecologic.
  • Norton Clipper a revoluționat industria construcțiilor prin inventarea celei de-a treia lame de diamante sudate cu laser. Și am continuat să inovăm: lamele silentioase premiate, perfect pentru zonele sensibile la zgomot, cum ar fi spitalele, școlile, birourile, spațiile rezidențiale și centrele orașelor; introducerea tehnologiei infiltrate High Density (i-HDTM), cea mai recentă revoluție în producția de unelte cu diamante care oferă performanțe de neegalat, un confort sporit, un consum redus de energie și o siguranță îmbunătățită.
  • În plus, Norton Clipper oferă cea mai largă gamă de unelte cu diamant pentru tăierea celor mai comune suprafețe: beton armat, granit, gresie, piatră și asfalt; precum și furnizarea de mașini de înaltă performanță, inclusiv: ferăstraie de piatră, podea, țiglă și handheld, echipamente de foraj de bază, mașini de șlefuit podea.