Despre Compania GCE

  • Compania GCE detine pozitia de lider de piata in domeniul echipamentelor de taiere-sudare oxigaz si pentru aplicatii industriale si in top 5 in domeniul echipamentelor medicale si de gaze speciale.
  • Activitatile in domeniul echipamentelor pentru taiere si sudare oxigaz, echipamentelor medicale, echipamentelor de gaze speciale si echipamentelor pentru aplicatii industriale constituie argumente puternice pentru o prezenta tot mai semnificativa pe piata. GCE  si-a definit locul pe piata de profil prin calitatea produselor oferite, prin profesionalism, prin atitudinea pro-activa fata de client si prin adaptarea continua la cerintele specifice ale acestora.
  • Acumularea de experienta si cunoasterea aprofundata a conditiilor de piata au stat la baza castigarii increderii clientilor si respectului din partea competitorilor.
  • Gama larga de echipamente, din domenii diferite, constituie un mare avantaj al companiei, aceasta acoperind un spectru larg de activitati precum cele din industria grea, industria auto, industria constructiilor metalice, santierele navale, industria alimentara, industria chimica, industria energiei electrice, industria echipamentelor medicale si de asistenta.

Pentru informații suplimentare, vizitați site-ul web GCE Romania